Een introductie

Hi!

In de afgelopen maanden probeerde ik, Xander Groesbeek, vaak in laag-drempelige en lokale plekken te werken. Zowel in mijn thuisstad als in andere steden (SF, Tokyo, NYC, London). Iets wat vaak lastig blijkt.

Sociale media tonen commerciele locaties, welk daarom vaak vol zitten en laptopwerkers minder geliefd maakte. Dit leidde ertoe om na te denken over een oplossing voor mijn probleem: eenvoudig locaties vinden waar ik me op mijn gemak voel en die mij helpen met het ontdekken van nieuwe plekken, steden en met het ontmoeten van gelijkgestemde mensen. FlexSpot.work is het resultaat.

Voor werkers

FlexSpot geeft nomadische werkers de mogelijkheid om met een maandelijks abonnement zorgeloos (geen "wilt u nog wat?" stress) te werken. Inclusief onbeperkt thee en koffie en onderdeel uitmakend van een hechte gemeenschap met gelijkgestemden. Omdat FlexSpot bestaande locaties aansluit, is het maandbedrag aantrekkelijk geprijsd. Zeker in vergelijking met andere co-working locaties.

Voor locaties

Aanbieders (locaties) helpt FlexSpot extra aanloop te generen en daarmee extra omzet en merkbekendheid. Als locatie ontvang je een vaste vergoeding voor de weggegeven koffie en thee, en behoud je alle extra omzet zelf.

Hoe verder

Ik bouw verder aan een bruikbaar platform voor gasten en hosts. In de tussentijd ontmoet ik graag...

  • Gasten
  • Hosts
  • Tech enthusiasts
  • Investeerders
  • Een co-founder

...die de waarde van mijn propositie en visie begrijpen. Ik spar graag met een ieder om het product verder af te stemmen op de markt. Aarzel niet om contact op te nemen!

Tot snel!

Xander Groesbeek

Xander Groesbeek

Founder
LinkedIn